Wie ben ik?

Natuurlijk is het wel zo netjes om mezelf even voor te stellen. Wie ben ik, en waarom een hondenuitlaatservice.

Ik ben dus Debbie de Block, 31 jaar en ik woon in Sluiskil, een klein dorpje in Zeeuws-Vlaanderen. Zolang als ik mij kan herinneren heb ik al een passie voor dieren.

Al jaren was ik degene die voor vrienden, familie en bekenden de hond(en) uitliet als ze een dagje weg moesten, of de katten en de paarden verzorgde in de vakantie. Na mezelf een tijdje op internet te hebben georiënteerd heb ik besloten een hondenuitlaatservice te beginnen. Op 29-02-2008 heb ik de stoute schoenen aangetrokken, of beter gezegd de wandelschoenen, en heb ik mij ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Toen was Dit en Dat een feit!

Zelf heb ik 3 honden, een Jack Russel, een kruising Duitse Herder en een Duitse Herder. Die uiteraard ook regelmatig mee gaan wandelen. Ook heb ik nog 2 katten en een paard.

Ik heb ruime ervaring met verschillende dieren zoals: Honden, Katten, Knaagdieren, Paarden, Geiten, Schapen en Kippen. Zoals u ziet, een vertrouwd adres voor al uw dieren.

Ik sta ingeschreven bij de KvK onder NR 20138572