Voorwaarden

Aansprakelijkheid, U dient te beschikken over een WA-verzekering. Normaal is uw hond daar in meeverzekerd. Ik adviseer u om dit even te controleren voor u gebruik maakt van de dienst. Dit en Dat hondenuitlaatservice  is niet aansprakelijk voor schade en/of verwondingen en/of ziektes al dan niet opgelopen tijdens een wandeling
of transport.

Afzeggen, Het kan natuurlijk voorkomen dat een gemaakte afspraak niet meer nodig is. Als u dit 24 uur van te voren aangeeft word dit niet in rekening gebracht. Anders word het volle bedrag in rekening gebracht. Bent u op tijd met afzeggen en u heeft al vooruit betaald. Dan behoud u het recht om op een ander tijdstip gebruik
 te maken van de door u betaalde diensten.

Betalingen dienen vooraf te gebeuren.

Inentingen,  uw hond dient ingeënt te zijn, liefst ook tegen kennelhoest. En preventief tegen parasieten als vlooien en wormen behandeld te zijn.

Vies,  u gaat ermee akkoord dat de dieren vies kunnen zijn bij het thuis brengen. Wij zullen ervoor zorgen dat de ergste vuiligheid weggehaald word bij binnenkomst.

Woning, U dient ervoor te zorgen dat wij op de afgesproken dagen en tijden bij de dieren kunnen.  Dit en Dat
hondenuitlaatservice zal met de grootst mogelijke zorg met uw sleutel en woning omgaan. En kan dus zodoende ook niet aansprakelijk gesteld worden voor inbraak of schade.

Ziekte, In het geval wij uw hond ziek aantreffen. Of de hond letsel opgelopen heeft. Zullen we altijd eerst proberen contact met u op te nemen. Lukt dit niet dan zijn wij gemachtigd om een dierenarts te contacteren, de kosten hiervan zijn volledig voor u zelf.

Dit en Dat, zorgt voor de dieren op de afgesproken dag en tijd.
Dit en Dat, verklaart dat ze met de grootste zorg met uw dieren en woning om gaan.
Dit en Dat, zorgt ervoor dat bij ziekte o.i.d. voor vervanging gezorgd word.
Dit en Dat, zorgt ervoor dat een vakantie op tijd doorgegeven word.
Dit  en Dat is niet aan te merken als eigenaar van de hond.
Dit en Dat is door ondertekening van dit formulier gemachtigd de hond uit te laten.